Lockdown tot 20 januari 2021

Beste taalcoach,
We hebben helaas te maken met een aantal coronamaatregelen die van belang zijn om daarna langzaam terug te kunnen keren tot ‘het nieuwe normaal’. De kern van de nieuwe maatregelen, die de Minister-President heeft genoemd, is duidelijk: blijf zoveel mogelijk thuis en vermijd één-op-éen contacten.
We vragen je dan ook om tot 20 januari 2021 te stoppen met taalcoaching en dit via e-mail of whatsapp mee te delen aan je inburgeraar. Gelukkig lijkt ons dit niet al te dramatisch: de scholen gaan dicht, de kerstvakantie stond al voor de deur en de periode tot 20 januari kan er dan ook nog wel bij. Natuurlijk kun je, als je inburgeraar daartoe bereid en in staat is, wel online doorgaan.
Halverwege januari 2021 laten we dan weer van ons horen. Voor nu….. blijf gezond en maak er ondanks de nieuwe maatregelen toch een paar mooie dagen in kleine kring van.
We wensen jou en degenen die je dierbaar zijn een rustige kerst en vooral een gezond nieuw jaar.

Bestuur en coördinatoren van Taalkoppels Gouda