Lockdown tot 21 april 2021

Beste taalcoach,
We hebben helaas te maken met een aantal coronamaatregelen die van belang zijn om daarna langzaam terug te kunnen keren tot ‘het nieuwe normaal’. De kern van de nieuwe maatregelen, die de Minister-President heeft genoemd, is duidelijk: blijf zoveel mogelijk thuis en vermijd één-op-één contacten.
We vragen je dan ook om tot 21 april 2021 te stoppen met taalcoaching en dit via e-mail of whatsapp mee te delen aan je inburgeraar. Natuurlijk kun je, als je inburgeraar daartoe bereid en in staat is, wel online doorgaan.
Te zijner tijd laten we dan weer van ons horen. Voor nu….. blijf gezond en maak er ondanks de nieuwe maatregelen toch een paar mooie dagen in kleine kring van.
We wensen jou en degenen die je dierbaar zijn een rustige kerst en vooral een gezond nieuw jaar.

Bestuur en coördinatoren van Taalkoppels Gouda