Aanmelding als taalcoach

Meld je aan als taalcoach!

We hebben  al een grote groep taalcoaches, maar er kunnen er altijd meer bij. De inburgeringsinstituten sturen met regelmaat nieuwe aanvragen naar Taalkoppels toe en die willen we graag zo snel mogelijk honoreren.

Wat doe je als taalcoach?

Je gaat op een praktische en eenvoudige manier aan het werk  om een inburgeraar de Nederlandse taal te leren. Spreken, luisteren, lezen en schrijven zijn de taalgebieden waarop we ons richten. Je gaat met een inburgeraar ongeveer 2 uur per week aan de slag. Meer mag natuurlijk ook. Hartstikke leuk en dankbaar werk.

De vraag van de inburgeraar staat voorop!

De inburgeraar moet  zoveel mogelijk zelf aangeven op welke gebieden extra hulp nodig is. Taalcoaching is dus soms een sprong in het diepe.

Hoe lang duurt de begeleiding?

De begeleiding houdt op, als de inburgeraar zijn examens heeft gehaald of als hij of zij vrijstelling heeft gekregen van verdere examens.

Meld je aan bij één van de coördinatoren…

Als je na het lezen van het bovenstaande denkt…… dat is iets voor mij. Meld je dan aan bij een van de twee coördinatoren per e-mail en stuur dan de volgende gegevens mee: je naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum. We nemen dan snel contact met je op voor een intakegesprek. Dat kan altijd bij jou thuis, in de Chocoladefabriek of in het Huis van de Stad.